Monday, July 18, 2011

~jiwaseorangkulat.blogspot~

Assalammualaikum....

First of all, entry ini di khaskan kepada jiwaseorangkulat.blogspot .aiNa moonwalking hari ni..huhu. Jalan punya jalan, singgah dekat blog Syariff Haikal. Anyway, thank you so much coz sudi buat entry or article tentang aiNa... Tak percaya meyh..? jom clik SINI  Eh, i hargai tau PIALA KULAT2 UNITED tu. hehehe..(^_^) 


So, mari kita ramai-ramai serang blog si Syariff Haikal. U are rawk beb..! hehehe. Jom follow mollow blog Shariff Haikal. Ramai-ramai memeriahkan lagi dunia alam maya ini. Keep in touch..okies. Bubye..!

OhMissWhatEver__said : Hajat di hati nak beradu terbantut bila buat moonwalking.. huhu.okeh, gudnyte bebeh!!

8 comments

July 18, 2011 at 2:09 AM

ah aku tertipu dengan Kulat kalau dia kata kamu seorang 'actress'...uh!

*sebenarnya Kulat saja bikin gimik.haha.

July 18, 2011 at 9:49 AM

hehe.... awk mmg layak jd artis ape... cute je.. =)

July 18, 2011 at 9:54 AM

untung nya! ada org buatkan entry khas untuk u..heee :)

July 18, 2011 at 5:10 PM

saya datang dari belog seorang kulat! salam kenal

July 18, 2011 at 9:23 PM

ghost writer : huhu, tau xpe! saja bikin gempak..

Mezafirah : hehe, xde darah seni lakon. susah tu.. tq dear. (^_^)

July 18, 2011 at 9:26 PM

Elie Lily : haha..tu la. Wat terkejut je.

Cik kamoo : Hye! salam perkenalan dari saya juga..

July 19, 2011 at 2:01 AM

HUAHUAAAAAAAAAAAAAAAAA..AINAAAAAAA..NI YG SEGAN NI TERPAMPANG GMBR.HUHU..TQ AINA..)


#GHOST: ALA GHOST LU SALU BIKIN KANTOI ENTRY GUEH..HUHU..

July 19, 2011 at 8:44 PM

hahaha..okay ape. femes sekejap! yeah, ur welcome.=)

Post a Comment