Sunday, July 10, 2011

~MariMar~

Assalammualaikum...peace upon u.

Hye all's..! Macam mana weekend kamu semua? Best..so-so or bad? Enjoyed ur day yaw. X lama lagi cerita MariMar yang popular dan paling best dekat tv3 dari Philippine bakal menutup tirai nya. Woah..Superb sangat cerita ni.! Selain versi Philippine, Marimar ada juga dalam versi Amerika Latin. Heroin dia, memang cukup sakan. Thalia yang berlakon. Thalia tu memang canteks style supermodel. ^_^.  Thalia yang berlakon Rosalinda tu.. hah, da ingat? Marian Rivera ni pun x kurang jugak cantik. Suara serak-serak basah uuu.. Dua-dua menjadi poojaaan hati kuu. 


Ni la dia Mari mar..... ui romantika de amor..
Hero n Heroin......
Pulgoso...setia dengan marimar.

Sementara cuti, boleh la kan aku buat walkathon tengok tV. Dari sinetron Amanah dalam Cinta, ke telenovela Marimar lepas tu tengok Sijundai. Lepas tu mata aku berpinar-pinar macam ada burung terbang-terbang atas kepala...huhuhu. Cerita Marimar ni da lama ditayangkan. Tapi aku dengan tv nak jumpa pun susah dekat ostel tu. Internet pulak sometimes cam sipot sedot takpun siput oink-oink.. bila on9 je ramai pulak user.  Kesudahan nya? tido lagi bagus der.. hehehe. Tapi kadang-kadang bila jiran sebelah bilik download citer ni, wa pun tumpang sekaki la tengok.. ^_^

Yang menariknya...kalau x silap la. Peminat fanatik Philippine ni kata, hero n heroin cerita ni merupakan husband n wife di alam realiti juga.. wah, si cantik manis bergandingan dengan si kacak. Ulasan aku tentang telenovela ni, erm.. mantap. Senang cite, ada suka ada duka. Perebutan harta, pembunuhan yang kejam, pembelotan, kasih sayang...blah blah blah..cukup la tu ek. Tapi yang pasti, happy ending walau berliku-liku jalan kehidupan si Marimar ni. X sabar nak tunggu 18 julai ni. Episod last.. Jangan tak tengok. ^_^.

Perfect sioot..Bayangkan muka kau cun cmni....

OhMissWhatEver__said : Lepas marimar? Bella pula.....^_^ Kalau tengok marimar memang x berkelip mata aku. Rugi..rugi.. haha. Da tahap sakit da ni...okay, tata!

3 comments

Anonymous
July 11, 2011 at 1:31 AM

soo beautifull....(",). sapa ckp orang asia tak cantik. kan sis? hehe.

July 11, 2011 at 8:26 PM

yup..! hehe. wanita asia cantik dan menarik..(^_^)

July 15, 2011 at 3:10 PM

awesome asia look. hehe. sweet habis. :)

Post a Comment