Thursday, July 28, 2011

~Surat utk Harimau Malaya~

Assalammualaikum....

Anyway..Tahniah Harimau Malaya.! 
Walaupun kalah tapi aku tetap bangga. 
U all da cuba yang terbaik.
 Tak ada ape yang perlu di sedih kan, di kecewa kan, di kesal kan. 
Kerana kalah dan menang adat perlawanan....
Rezeki berpihak kepada lawan.
 Teruskan usaha untuk melahirkan pemain-pemain yang berbakat.
Special dedicate to Safee Sali n Khairul Fahmi, 
korang memang  pemain dan keeper terbaik...
Congratulation.~!




Pengakuan ~> wa still sakit hati dgn cara permainan singa yang banyak buat drama..
Tau la dekat sini padang rumput ori..! (~_~)

OhMissWhatEver__said : Soccer kids, bakal melahirkan pemain berkualiti untuk menjadi pelapis dalam arena bola sepak negara. "melentur buluh biarlah dari rebungnya"..

11 comments

July 29, 2011 at 1:24 AM

jgn cdh3 hrimau malaya da tunjuk kmampuan mrke td aummmmm

July 29, 2011 at 1:34 AM

hehe..awal2 sedeyh sikit. But now, bangga dengan harimau malaya. =)

July 29, 2011 at 2:53 AM

aah taw xpee....kne ckit da bt2 skit gedik heheh

July 29, 2011 at 2:54 AM

cian kt fans la..dtg rmai2..klah

July 29, 2011 at 8:54 AM

apek , safi n gunalan memang sgt berguna. sob3! air mata ta habis lagi dr semalam. huk3! keeper singapore, kau memang ngengade !

July 29, 2011 at 9:02 AM

ya betul tu..malaysia tetap di hati. jom tengok entri alisya pasal bola malam tadi

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/07/ramai-yang-update-entri-harimau-malaya.html

July 29, 2011 at 10:09 AM

sume org perasan drama singapore ! haha =)

July 29, 2011 at 10:19 AM

sakit ati...banyak berlakon sampai cacatkan flow game..harimau malaya tetap di hatiku...cari lagi player yang de sifat leadership, kunci kemenangan di kemudian hari..;)

July 29, 2011 at 5:32 PM

tiada kjayaan yg tnpa kgagalan...bravo mlaysia! =)

July 29, 2011 at 11:04 PM

ade2mama : tau xpe. main x seberapa. gedik aje.lebih. hehe.

✿ cik pieQa ✿ : betul! diorang memang superb la. terbaik.! (^_^)

Alisya : okay dear. nnti aina singgah k. proud to be malaysian.! =)

syerz eyryn : tau xpe, ketara sgt! haha. buat drama. layak menang award tuh.

July 29, 2011 at 11:06 PM

Mr.B[e]ave[R] : yeah! harimau malaya owez in our heart. =) boleh pergi jauh lagi.

iZ-oNe! : betul2..! No pain, no gain. (^_^).

Post a Comment