Saturday, July 9, 2011

~Bride n Groom~

Assalammualaikum...

Hey peeps! Okies dear, malam ni nak berkongsi sejarah sikit. Ouh ye, bukan untuk subjek sejarah spm tu. Bukan, tapi nak kongsi tentang detik dan hari yang bersejarah bagi Kak Liza. Tahniah kak liza.! aiNa doakan semoga rumah tangga kak liza bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat. -amin-. Raja sehari mengenakan persalinan berwarna OreN2 peach gitu.. Wah! ayu dan santek sik.

Kak Liza..dengan hantaran nya.


Upacara potong kek!..ehem, oren juwak..^_^.

Kalau kita tengok dari gambar wedding ni, tema hantaran die  mostly ala-ala black+silver. Decoration bilik, katil dan lampu ala-ala english style. Menarik tuh!. Kak liza ni kerani tempat saya praktikal dulu. Dan sekarang bekerja sebagai kerani di UtHm pula. Alhamdulillah dapat gov. Insyaallah terjamin masa depan. Congrate once again..!

Ohoho..lama x jadi silent reader..silent killer, stalker..uwaa. X sempat week!. =P Lebih baik haku m'update cerita sendiri. Nak-nak tempat si polan dan si pola..eh? tempat sape? huhu..Kesian dekat fren aku nan sorang ni, Orang lain yang tulis entry tapi orang lain yang kene hentam. *ui gegel seyh, nak luruh bulu hidung dengar* kuikuikui.. Siap paste sebijik sejebon pulak tu cerita kawan tu. Ehem,  kadang-kadang kita tujukan pada yang lain.. tapi yang lain pulak terasa. Aiyoo. Ingat nak cerita tentang dia je ke? hekeleh.. PERABA *perasan bagus* btul. Nak hemo-hemo buat gapo, da kau kadang-kadang siram minyak ke dalam api kenapa?. orang tu da senyap sepi je. Nak jugak selitkan unsur-unsur -ve tu. Ckp lebey, input kurang. Ape tau? ^_^ Kau stalker dia, dia,  dia, n dia la tu kan kalau tau cerita kau. Kantoi di situ yerk. Wuhuhu, ada hati lagi rupanya. Tapi nak buat macam mana kan. Ketawakan diri sendiri jela ye.  Xpe-xpe, nak stalk buat je. Xmo bising-bising heh. Jangan nak malu biawak ke seladang ke arnab ke kambing ke ea..^_^.

Aku sokong kau babe nak buat blog lain. Sebab site kau tu ada batu api, batu asah, batu gajah..semuanya la. Kau kan kuat yayunk. Jangan fikirkan sangat. Cuti panjang berjela ni, fikirkan arah tuju. Naik sem baru, kau mulakan yang baru tau. Target 1 je, abeskan study tu. Aku n Mela sentiasa support kau. Cayok! ^_^ Mela, blog kau wanted juga rupanya ea.. =P. Ni lagi sorang, makan ubat yang "cantik" yang doktor bagi.Cepat-cepat sihat. Boleh buat kiuh raya manyak-manyak untuk aku n zaihan.


OhMissWhatEver__said : Keep in touch kak liza..! miss u much...lauk malam ni ikan keli cili api. Patutla berapi. Hohoho..tapi sedap. Resipi dari supermak. ^_^ Credit to cik mela : Life is no JoKe.


4 comments

July 9, 2011 at 12:30 AM

alhamdulilah dapat gov.. rezeki kawin la tu.. hihihi...
selamat pengantin baru utk akak liza awak tu.hihi

July 9, 2011 at 1:02 AM

yup..tu la rezeki. alhamdulillah. Tenkiu cik hani..=)

July 9, 2011 at 2:48 AM

wow..rsa mcm nak kahwin plak..hehe..=)

July 9, 2011 at 11:35 AM

hello dear.! lama x bw..busy ye? hehe. Insyaallah, akan sampai masa nya. =)take cre yunk.

Post a Comment