Tuesday, July 12, 2011

~wHut do you think?~

Assalammualaikum...

Hari ni kita kongsi sikit tetang actor n actress yang hawt... Hot dari segi..? rupa mix bakat la dear.... Ade rupa, bakat tarak. Susah jugak kan? Baik jadi model dekat pentas peragaan.. Ade bakat tapi rupa, buleh la.. tu xpe lagi. Make up kan ade! =) Ape pun boleh..

Gambar 1..

Gambar 2..

Ini Christian Sugiono.... Antara pria terhangant wook. Sebab? muka dia ni market valeu tinggi. Kalau 10 sinetron yang aku tengok 7/10 mesti dia ni berlakon.. Dengan ketinggian yang maksimum untuk orang Asia memang pakej lengkap menjadi Actor pilihan di Indonesia. Di plus2 dengan wajah yang gantang. Setuju? Barangkali ada darah kacukan Belanda kot. Tu yang oHsem.

Gambar 3...

Gambar 4..

Ini pula..Dingdong Dantes. Pelakon philippine.. Amacam? Ensem? pelakon Asean pun tak kurang jugak kan. Kita ade juga ape Brad Pitt Asia. Ihikihik....#Facepalm#

Gambar 5..

Gambar 6...

Nia Ramadhani awek berlesung pipit. Sapa x cair bila tengok dia senyum. Sebenanya, indonesia memang ramai actress yang cuN melecuN ni. Kalau mak nak senaraikan barisan pelakon wanita diorang yang ngetop2 memang xckup. Sikit-sikit sudah la yew... Nia semenjak berkahwin, telah membatas kan sedikit aktiviti seni nya. Wah, isteri mithali gituw.

Gambar 7..

Gambar 8..

Okay...fineeee..asik sebut tentang negara orang je. Kita selitkan pulak pelakon wanita yang berbakat besar. Iaitu..Lisa Surihani!! Lup u la lisa. Dilahirkan dengan pakej yang lengkap. Rezeki lisa makin lama semakin murah. Setakat ni, lisa pelakon yang bebas dari gosip2 ganas. Ganas? uh, bantai saje..Ape pun, maitain shuwitt n cuNs yew kak Lisa. Ececeh...(^_^). 

OhMissWhatEver__said : Semoga u all success dalam bidang yang di ceburi....weee! 

6 comments

July 12, 2011 at 3:14 PM

semua gambar2 kat ats ni shera suka.. ^_^

July 12, 2011 at 8:10 PM

tq shera..hehehe..ensem2 n santek2 kan diorang ni. =)

Anonymous
July 12, 2011 at 8:22 PM

Asia untuk Asia...hehehe... shuker2. U semakin confident dlm penulisan. i'm enjoying read it.

July 12, 2011 at 8:48 PM

Hye...thanks! i try my best. (^_^)

July 13, 2011 at 1:35 PM

setuju sangat dengan semua nie. semua memang hebat2 n ganteng2 n cun2 blake. geramm. dua lelaki tuh memang hot. huhu

July 13, 2011 at 9:37 PM

hello ainaa.. kan3..hot sangat diorang tu. hehe..

Post a Comment