Monday, August 8, 2011

~Coklat ni meMang Nikmat kan~

Assalammualaikum...

Gud Morning readers and viewers.. (^_^). U olls sahur ape hari ni..? Sedar x sedar da masuk hari ke-8 umat islam berpuasa. Alhamdulillah, aiNa masih berpuasa hingga sekarang. Korang pulak macam mana..? Orite, pagi-pagi lagi da menjamu coklat lepas makan nasi. Korang tau tak ape maksud N.I.K.M.A.T..? Erm, macam tu la aku rasa pagi nih.

Coklat baik untuk kesihatan. Especially, dark chocolate. Sebab, coklat nih boleh reduce level stress u olls. Sapa yang agak-agak isi hotak da nak terburai ke, kepala rasa nak pecah ke..buat-buat la bertendang bertenang. Ye, aku dan coklat tak dapat dipisahkan. Sebab tu dulu pakai baju siaz S, sekarang da kene pakai saiz M sikit lagi nak ke saiz L. Bhahaha...

Tapi, bulan puasa nih aku amek kesempatan untuk mengecutkan segala lemak yang telah aku ternak selama 3 bulan lebih ni... da hasilnya, AmaziNg..! =p. Other than that, u olls boleh bagi coklat sebagai present. Macam besday gift ke, time awek gatai merajuk ke. Eh, jangan buat aku merajuk der. Karang tak ter-pujuk..! Aku tak main coklat setakat satu bar or tiga bar. Tapi aku nak coklat satu rak macam kat bawah niee..! buleh dok.?


Bagai berada di alam fantasi bak Charlie and the Chocolate Factory. Eh salah tuh..! aiNa and the Chocolate Cadbury yaw. (^_____^). So, pesanan model Cadbury di atas... although u in luv with chocolate just like me, don't take too much sayang. Bukan coklat aje, senang cite makanan yang manis bangat.. less sugar, less calories..take care of your health!


OhMissWhatEver__said : aiNa da start review note sem depan (>_<). Banyak tak pahaaaamm! uhuks... terpaksa kurangkan aktiviti m'online. Jangan lupa aiNa ye kawan2!


37 comments

August 8, 2011 at 9:33 AM

tu penternak lemak yang hebat...tapi Mr.B paling sukew yang ade jenis instant chocolate drink tu..fuh,mmg masyuk...kawan rapat time kat universiti tu minuman cokelat tuh..hehe

August 8, 2011 at 12:07 PM

my fav cekelat kadbori, milk..

August 8, 2011 at 12:20 PM

Mr.B[e]ave[R] : hahaha, hebat kan.=P ow, air coklat tuh! betul2, memang sodap. Aish, nama pun coklat. =)

hyz : choc fan jga...? =) aiNa punya fav choc cadbury yang ada kacang2. Such as almond, mixed nuts..oh, black Forrest pun layan juga.huhu. (^__^)

August 8, 2011 at 1:26 PM

my fav ialah yang ada nut.. nyum nyum

August 8, 2011 at 3:20 PM

yeah..! yang ade nuts, same with me. hehe.. =)

August 8, 2011 at 8:17 PM

kak aina boleh jadi model cadbury ni hheehe

August 8, 2011 at 10:21 PM

ainaa!! betul ke bleh gemok? asal ika makan berbakul2 still maintain?? adakah faktor perlu makan berlori2?? =.="

August 9, 2011 at 5:56 AM

pika : hahaha..model jadian boleh la syg.! =P

ika : ika makan berbakul je, x cukup tuu. haaha, cuba makan berlori-lori pulak mungkin berhasil.! =) hehehe.

August 9, 2011 at 8:53 AM

woah coklat mmg dunia segala2nya,haha

August 9, 2011 at 9:18 AM

yes,yang berkacang best..prefer almond nut..make it crunchy..baru feeling..haha

August 9, 2011 at 8:17 PM

amir aizat : hahaha...tu lah nikmatnya coklat. =)

Mr.B[e]ave[R] : setuju.! make it crunchy..betul2 feeling ni. hehehe. (^_^)

August 9, 2011 at 9:27 PM

suke cekelat ea?hehe

August 9, 2011 at 11:21 PM

wah.. banyaknye coklat. betul tu aina, coklat tu memang nikmat.. orang cakap coklat baik untuk kesihatan, tp tak leh makan terlalku banyak...

August 9, 2011 at 11:27 PM

afzal : yup..! that's y *sambil pandang header* Luv Cadbury. =)

ketam Batu : kan2..? nikmat tu. ha'a tapi tak boleh makan terlalu banyak.. takut level stress trun tapi gula dalam darah pulak naik. hehehe..

August 9, 2011 at 11:58 PM

ahhh !! nsa sgt2 gilerkan cdbury !! nsa kalo dpt cdbury,x engat org da..skjap je nsa abeskan coklate 2 !!! ahhhh !! nak !!

August 9, 2011 at 11:59 PM

sedapnya coklat,,lg2 bulan puasa..hehe
saya pun suka coklat especially coklat cadbury..sedapp

August 10, 2011 at 12:13 AM

misspurple : hahahaha..mai sini..same with me syg!! mesti org yang nampak nsa makan choc cadbury tu terliur kan.. =)

Ratu Lissa : yeah..! memang sedap. kita ni big fan of Cadbury. hehe. =)patut kene bagi coklat free ni, sbb da skong Cadbury.

August 10, 2011 at 1:01 PM

hantu cekelet gak....

August 10, 2011 at 1:14 PM

stellaizz.. kita sekapal lah.! hehe. bela jin coklat dalam perut.

Anonymous
September 17, 2011 at 10:55 AM

back link service seo sem backlink service build backlinks

Anonymous
March 31, 2012 at 4:17 AM

howdy ainayazidstory.blogspot.com admin discovered your blog via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer most cost effective backlink service Take care. Jason

Anonymous
February 28, 2013 at 6:24 AM

Comment… a formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing a bit of similar analysis on this. He in fact bought me breakfast because I found it for him.. Smile…. Payday Loans

Anonymous
February 28, 2013 at 7:20 AM

Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Thanks a lot!. MO Moberly Payday Loans

Anonymous
February 28, 2013 at 8:17 AM

fascinating blog! Is your theme customized made or did you download it from someplace? A theme like yours with a number of easy adjustements would really make my blog stand out. Please let me know where you got your design. Thanks Payday Loan

Anonymous
February 28, 2013 at 8:22 AM

i am a lengthy time back I study your weblog and it has extended been declaring that you’re an incredible author Payday Loans

Anonymous
March 2, 2013 at 4:50 PM

ainayazidstory.blogspot.com Cash Advance IL Maywood Negara Gujrat [ 4 ] , Divisi Bench di Pengadilan Tinggi Gujarat diadakan ,

Anonymous
March 2, 2013 at 9:16 PM

ainayazidstory.blogspot.com moreâ… Sebagian besar bank biaya sekitar $ 35 untuk pergi pada batas

Anonymous
March 2, 2013 at 9:57 PM

ainayazidstory.blogspot.com anonymous Untuk melakukannya , Anda tidak memiliki persyaratan untuk memberikan dokumen apapun karena kreditur tidak perlu untuk formalitas

Anonymous
March 3, 2013 at 5:31 AM

ainayazidstory.blogspot.com more Ketika aku lelah dan mengantuk , sekitar tengah malam , aku berdiri dan menyatakan bahwa saya mengambil saya dan bayi ke tempat tidur

Anonymous
March 3, 2013 at 12:48 PM

ainayazidstory.blogspot.com blog link Pemberi pinjaman dapat memverifikasi semua informasi yang Anda telah diposting

Anonymous
March 3, 2013 at 2:12 PM

ainayazidstory.blogspot.com click here. Jangan membeli barang-barang Anda tidak perlu - sinilah banyak membuat kesalahan knowning kunci yang membeli hal yang mereka benar-benar tidak kebutuhan rumah dan penggunaan pribadi

Anonymous
March 3, 2013 at 5:30 PM

ainayazidstory.blogspot.com why not try here Beberapa laki-laki tersebut adalah laki-laki Anda akan pernah rasa akan mengambil bagian dengan jimat ini

Anonymous
March 3, 2013 at 6:09 PM

ainayazidstory.blogspot.com one-time offer Rekam label dan tempat tidak biasanya mengambil waktu untuk membayangkan apa yang Anda suara bisa seperti jika ternyata dilakukan pada instrumen profesional atau di dalam studio suara profesional

Anonymous
March 3, 2013 at 6:47 PM

ainayazidstory.blogspot.com his explanation Ini tentu harus lega untuk mengetahui bahwa bahkan jika Anda sedang hitam , adalah mungkin untuk tetap mendapatkan uang yang Anda akan perlu melalui pinjaman yang sah

Anonymous
March 4, 2013 at 5:51 AM

ainayazidstory.blogspot.com discover this info here Dia akan segera melanggar janji itu , karena ia telah banyak orang lain

Anonymous
March 30, 2013 at 12:12 PM

Howdy! I simply wish to offer you a big thumbs up for your great information you have got here on this post. I will be returning to your website for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]seo service[/url]

Anonymous
May 18, 2013 at 5:54 PM

Hi there, just became aleгt to your blog thгough Google, аnd found that it iѕ really informаtive.
I am gοіng tο watch out fοr
bгussеlѕ. I'll be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

Take a look at my blog post: trouver teen anal gratuit

Post a Comment