Tuesday, August 16, 2011

Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim

Assalammualaikum....

Bulan Ramadhan ni ramai yang bermurah hati buat GA nak bagi duit raya.. Eh terima kasih la, murah rezeki korang.. (^__^). Walau pun belum tentu aiNa dapat, tapi tak salah kalau kita join. Mencuba nasib dan memeriahkan lagi suasana. Ahaks. Ada rezeki tak kemana. Tuah orang tak siapa yang tahu.. kan..? So, jom la join kawan-kawan...

Tarikh tutup : 21 Ogos 2011

Hah.. sapa tak nak barang free.. Sila angkat kaki..! *gurau2 aje*
Habuannya ialah duit raya dan kad raya.. 
GA ni anjuran  F.I dan juga Cikgu Fiqrie
Nak tahu lebih detail, just klik banner dekat atas tu ye...(^_^)
Apa tunggu lagi..? Pergi la buat serbuan dekat blog Fairus Ibrahim...

Sekarang aiNa nak tag mereka yang bertuah

OhMissWhatEver__said :  aiNa di tag oleh =d=. Thanks tau awak..~! (^______^

6 comments

Anonymous
August 17, 2011 at 2:49 AM

Gud luck aina..---! (^_^)

August 17, 2011 at 10:19 AM

Bnyknye kontes kad raye.. Anyway gud luck pretty!

August 17, 2011 at 12:15 PM

cik anon : thanks you..=)

August 17, 2011 at 12:16 PM

@ Liyana Zahim : banyakkan contest n GA yang diorang buat.. (~_^). Thank sis~!

August 17, 2011 at 2:28 PM

tahun nih banyaksgt contest .. mane satu nak join ey,.,.

August 17, 2011 at 10:03 PM

yup2..~! Banyak sangat..join je yang awak rasa menarik..(^_^). tapi semua menarik aiNa rasa..hehehe.

Post a Comment