Friday, August 26, 2011

~Selamat Hari Raya Aidilfitri~

Assalammualaikum.....



Selamat pagi ladies n gentleman.. Salam satu Malaysia...
Di kesempatan ini, aiNa nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Maaf Zahir dan Batin....

Maafkan segala khillaf sepanjang jari melayang melahirkan kata-kata...
Diri ini tidak sempurna, 
hanya insan biasa yang tak lari dari melakukan kesilapan...

Terima Kasih kawan,
 kerana sudi membaca pelbagai kisah suka duka yang tercoret di sini...
Terima kasih,
 kerana sanggup berkongsi cerita hasil nukilan yang tak seberapa....
Terima kasih,
 di atas nasihat, sokongan, dorongan dan juga kritikan yang di berikan (^^,)...

Buang yang keruh ambil yang jernih....
Akhir kata, sambut lah Lebaran di samping keluarga tercinta dan insan tersayang...
Semoga syawal tahun ini lebih bermakna dan membawa 1001 kenangan buat u all...
Yang baik datangnya dari ALLAH, yang buruk datang dari diri aiNa sendiri...


OhMissWhatEver__said : Kepada yang memandu, berhati-hati dijalan raya..(^^,) ingat lah insan tersayang..kepulangan anda di rai bukan untuk di ratapi...lot of love from me.~!

p/s : raya jemput lah datang rumah...(^__^).

44 comments

Anonymous
August 26, 2011 at 8:35 AM

camat ari raya..! manusia tak lari dr membuat silap. :))

August 26, 2011 at 11:47 AM

selamat hr raya :)

August 26, 2011 at 1:09 PM

ci anon : selamat hari raya~! yup, kita tak sempurna..(^^,)

August 26, 2011 at 1:10 PM

LadyBird : Selamat hari raya.~!
semoga syawal kali ini lebih meriah..=)

August 26, 2011 at 1:20 PM

CAMAT aRI RAYE....

August 26, 2011 at 1:20 PM

selamat hari raya Aina!!!
hihi, selamat menyambut merdeka...
raya raya jugak tapi ingat ye lepas tu kena masuk U balik ;)

August 26, 2011 at 1:47 PM

Ct Aja : selamat hari raya...(^___^)

August 26, 2011 at 1:47 PM

Miz Novexx : Dear~! selamat hari raya n salam merdeka dr aiNa =). Hah, tau takpe..persiapan raya plus persiapan nak balik U. Diam tak diam da 4 bulan rupanya..tak tau la tulisan ghupa apa. nak pegang pen pun terketak2 da ni. hahaha...=P

August 26, 2011 at 2:40 PM

slmt ary rye awk...eyda nk susun 10 jri minx maaf..klu ad terkasar bhse..n ad myakitkn aty awk..0-0 erk..take care di ary rye..

August 26, 2011 at 2:41 PM

selamat jugak.=)

August 26, 2011 at 2:41 PM

selamat hari raya!

August 26, 2011 at 2:42 PM

amboi,


rasa semangat nak raya pulak bila masuk blog ni.


selamat raya ok !

August 26, 2011 at 2:57 PM

Eyda Dania : selamat hari raya eyda.~! maaf zahir dan batin. Minta maaf juga andai aiNa ada terkasar bahasa, dan terlajak bicara.. 0-0 tau.=)

al_hakim : =) selamat hari raya~! bdw, thanks.

August 26, 2011 at 2:59 PM

selamat ary raye :)

August 26, 2011 at 2:59 PM

amir aizat : selamat hari raya buat kamu juga...(^__^)

muhamad hanif : yup, thanks..~! Mood raya da mai da..lagi 3 hari je. smga syawal tahun ni lebih bermakna ok. =)

August 26, 2011 at 3:01 PM

syerz eyryn : salam lebaran dari aiNa . Semoga raya tahun ini lebh meriah..=)

August 26, 2011 at 3:39 PM

pergi ke kedai membeli papaya,
selamat hari raya!

August 26, 2011 at 3:57 PM

selamat hari raya.. maaf zahir batin.. :)))

August 26, 2011 at 4:29 PM

selamat hari raya :D

August 26, 2011 at 5:03 PM

Gua pown mintak maaf segala salah silap :)

August 26, 2011 at 6:19 PM

slamat hari raye.... :D

August 26, 2011 at 6:43 PM

Selamat hari raya maaf zahir dan batin.. Nice to know u dearie.. :)))

August 26, 2011 at 9:05 PM

selamat hari raya dear..

August 27, 2011 at 12:27 AM

selamat hari raya... maaf zahir dan batin. ikhlas dari hafizan malik

August 27, 2011 at 12:38 AM

Si Pujangga : wah, siap pantun dua kerat lagi..(^^,) hehehe..selamat hari raya~!

sya hassan : selamat hari raya..maaf zahir batin buat kamu juga.~! take care di hari raya nnti..=)

ORLANDO AHMAD : hye lelaki german..~! (^^,) wanita jepun nak ckp ni..kita pun minta maaf kalau ada slh silap..salam lebaran~!

August 27, 2011 at 12:42 AM

Khairull-Dean : yup2~! selamat hari raya..maaf zahir batin =)

Liyana Zahim : selamat hari raya aidilfitri kak~! nice to know u too. (^__^). semoga syawal tahun ni membawa 1001 kenangan buat akak.

cunndaa : thanks dear~! selamat hari raya buat kamu juga. semoga raya kali ni lbh bermakna.=)

Hafizan Malik : hye incik ketam~! lama tak nampak..hehehe. selamat hari raya, maaf zahir dan batin. Raya2 juga..jgn lupa lepas ni da msuk U semula..=)

August 27, 2011 at 1:17 AM

aina.. hang balik kampung gak ke? aiseyy tak online la dia ni nantie..

August 27, 2011 at 1:28 AM

hye~! aiNa balik kampung..tapi hari isnin nanti.=) masa tu seminggu la aiNa tak on9. muahaha, apesal? rindu kah.? =P

August 27, 2011 at 2:20 AM

salam aidilfitri aina ..

jgn men mercun:)

August 27, 2011 at 3:22 AM

waaahhh~ ucapan raya aina macam retis~ :) slmt hari raya gak aina...thnxs juga sbb dtg blog ika...^.^ takecare dear~

August 27, 2011 at 5:49 AM

selamat hari raye juge ye! :)

August 27, 2011 at 6:33 AM

hatikubaik : salam lebaran lan~! Tak2, aiNa tak main mercun..(^^,). aiNa tgk org main mercun je.

ika : hahahaha, ucpan raya i ade gaya retis kan..? (peh tak nak perasan lak's)..ika, selamat hari raya~!! welcome dear, thanks kat ika juga spanjang cuti 4 bulan ni dpt kenal2. take care juga tau! igt, tak lama lagi da alik Uni. =)

Asyila Zainuddin : yup2~! selamat hari raya awk. smoga syawal tahun ini lbh bermakna..(^__^)

August 27, 2011 at 7:19 AM

selamat hari raya!

August 27, 2011 at 10:01 AM

Selamat menyambut Eidul Fitr Aina.

Semoga Aina bergembira di Eid ini di samping keluarga, sanak saudara n kawan kawan.

=)




http://mymatahatijiwa.blogspot.com

August 27, 2011 at 10:08 AM

selamat hari raya aidilfitri ^_^"

August 27, 2011 at 10:15 PM

betol2..buang keruh amik yg jernih..selamat raye :D

August 28, 2011 at 1:51 AM

rindu la sikit. hahahha. aku rindu nak buli kau!

August 28, 2011 at 5:47 AM

amir aizat : selamat hari raya kembali..(^^,)

chainzz : terima kasih.=) selamat hari raya juga..semoga raya tahun ni lebh meriah~!

AIEN NOT ALIEN : selamat hari raya aien..(^__^)

syrupmasin : setuju sangat2..selamat hari raya kembali. jgn main mercun tau, ingt org tersyg..~! hehehhe...

syahirooAhmad : hahahaha..hamboi, nk buli ea. aku pun nak buli kau juga la..tunggguuu~! =P =P =P

August 29, 2011 at 4:52 PM

selamat hari raya!!

August 30, 2011 at 12:20 AM

Selamat Hari Raya sayang ! mintak maaf lau de salah silap k. mish u so much =)

September 3, 2011 at 5:47 PM

selamat hari raya kak aina..

September 4, 2011 at 2:29 AM

selamat hari raya ainaaaa! :))))

September 5, 2011 at 2:07 PM

SarahSuhaimi : selamat hari raya kembali.. =)

FeeL da MorE : Selamat hari raya dear.~! Ye, sama kita pun minta maaf juga tau =). miss u tooo..

September 5, 2011 at 2:09 PM

Ratu Lissa : ye sayg~! Selamat hari raya, wish u all the best in UPSR (^^,)

milo : milooooo~!! Selamat hari raya.. (^__^)

Post a Comment