Monday, August 15, 2011

~Mai deNgar sat~

Assalammualaikum....


Ramadhan yang ke 15. I dedicate to all of beloved readers n viewers...(^_^). Lagi dua minggu meyh nak raya..Hoyeah! Hoy, apesal kau ni excited sgt aiNa.. Takde lah excited..semakin hari semakin rasa debaran syawal. Jadi lagu raya pun da berpusu-pusu kua dekat radio. Haku pun nak lagu raya jugak... lagu ni lagu moden. Later on, i upload lagu tradisi sikit okeh. Macam lagu Uji Rashid, Hail Amir, Saloma, Sharifah aiNa aiNi ke...(^_^). Lagu lama ni tak jemu dengar woo. Evergreen der.!

Eh, aiNa nak tanya.. u olls da bayar zakat fitrah belum.? Erm, kalau belum bayar la cepat-cepat tau. Ingat ye kawan-kawan, ada golongan yang lebih memerlukannya. Ayah aiNa cakap, selagi kita tak selesai kan zakat ni amalan puasa kita tergantung. Tak sampai ke langit... Kalau kita tak bayar sehingga selesai Solat Hari Raya Aidilfitri, amalan puasa kita selama sebulan tak di terima...Waallahu'alam. If i'm wrong please correct me yaw.


OhMissWhatEver__said : Ceriakan hari anda dengan senyuman...senyum membuat kan u olls awet muda gitu. 


12 comments

August 15, 2011 at 9:57 AM

yup2..zakat kner kasi langsai..amalan puasa tergantung nanti kang...

p/s:jum dengar lagu raye lak skarang..

August 15, 2011 at 12:16 PM

(^__^)..kan Mr.B[e]ave[R]? bila da langsai zakat, senang hati. yeah~! skrg ni lagu raya sdg bergema2..hehe

August 15, 2011 at 2:11 PM

btul2...fis time dgr pagi tadi..layan sepenuh hati..haha

August 15, 2011 at 3:59 PM

hehehe..layan~~! dengar lagu raya setahun sekali..dgr puas2. =)

August 15, 2011 at 4:02 PM

baru hari ni dengar lagu raya!!! wah, eksaited tau, heheh
nanti raya jemput datang umah
(^__^)V

August 15, 2011 at 4:42 PM

Salam kenal...lagu raya memang bila2 buleh dengar, sebab memang ada download.....fitrah dah settle seminggu puasa...hehehhe

August 15, 2011 at 4:47 PM

atoii da nk raye da kan :))

August 15, 2011 at 8:36 PM

Miz Novexx : tau takpe.! tgh excited ni. hehe. Miz novexx pun jmput la dtg ke teratak aiNa ni.(^_^)

August 15, 2011 at 8:38 PM

Fadzli Amir : Hye, salam kenal juga. (^_^). Alhamdulillah, settle awal senang hati..

August 15, 2011 at 8:39 PM

@cik ETTY : yup2..! semangat raya da ni. hehehe..(^_^)

August 15, 2011 at 11:14 PM

sis.. hari tu tanya kan, mcm mana nak buat banner? http://lisa-love-life.blogspot.com/2011/08/tutorial-membuat-banner-blog.html huhu..

August 15, 2011 at 11:24 PM

wah..! hehe, thank you syg.. (^_^). lissa buat juga tutorial nak buat banner. sis nak terjah blog lissa skrg juga..

Post a Comment