Friday, July 1, 2016

~ Sampul Raya 2016 : RHB & PETRONAS ~

Assalammualaikum...

Salam Ramadhan yang ke 26 sayang.! 


Sampul free sapa tak suka oii..!

Alhamdulillah. Tahun ke-3 berkongsi rezeki. Jimat jugak dapat sampul free ni. Kalau iols tak dapat sampul, boleh la sebat sampul husband. Ada 17 pek RHB bagi. Huntong laaa. Hewhew. Okay, balik pada tajuk entry, ini lah rupa pek raya tahun 2016. Petronas punya sampul tahun lepas cantik tau. Sapa ada dapat.? Iols ada lebih. Saja simpan buat kenanga menggamit memori. Eh. Muehehe. 

Tahun ni duit raya sis bagi hak samarata je... Tak macam tahun lepas, ang besar sikit lebih sikit la dapat. Tahun ni ang kocik ke besau ke semua sama je. Maklum la dalam proses financial recovery. Paham kan kan.. Yang penting mak ayah n adik beradik kita dulu kan dulu. Dapat jugak merasa hasil dari titik peluk hakak.(^__^)

Buat sepupu sepapat yang muda belia lagi tu insyaallah dapat. Family besar (merangkap pak cik makcik belah mak ayah aku) punya rules selagi tak keje boleh lagi dapat duit raya. Tu yang seghonok! 4 tahun iols degree still dapat lagi duit raya walaupun final year umo masa tu da 24 tahun. Segan la jugak.. sampai iols taknak ambik tau! Tapi rezeki jangan di tolak diknon. (~_^)

Sampul raya mana yang cantik tahun ni eh..? Dengar cite Standard Chartered punya sampul raya cantik..betoi ka? Huhuhu. Okay uols, di kesempatan ni kita nak ucap kan ;


Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin...Salam 0-0 okay?

Sambung cerita lepas raya pulak ye. Nak tahu jugak pengalaman raya uols tahun ni.. Hehehe. 
Thanks reading!

OhMissBlossom__said :  Weekend ni bersiap sedia pulun tenaga kemas rumah kemas baju... Mood balik kampung n raya dah sekarang ni. (^__^)


34 comments

July 1, 2016 at 12:06 PM

Semua pakat buat entry last sebelum raya ni.hehe..ehh dpt juga sampul raya rhb..tp akk dapat warna biru.pattern yg sama..

Selamat hari raya maaf zahir batin juga ye aina..maaf andai tersalah kata sepanjang mengomen

July 1, 2016 at 1:51 PM

kannn! hihi selamat hari raya maaf zahir batin akk! sama jugak aina minta maaf ye ada salah silap terkasar bahasa. hehehe aah warna biru! effect lighting je tu hehe

July 1, 2016 at 1:58 PM

Aina tahun ini beraya dah ada teman utk warna baju sedondon kan:)
Agih duit raya pun bertambah dah... dua keluarga lagi

Selamat Hari Raya maaaf zahir batin dari kakak.

July 1, 2016 at 2:04 PM

Mohon kemaafan Aina, salam Aidil Fitri. Moga berbahagia bersama suami serta keluarga. Meriah warnanya, berwarna senang. Untuk terdekat warna nu dan yang jauh tu hehe ada bezanya kan. :)

July 1, 2016 at 4:53 PM

Wkmsalam.
Sampul apa X kisah.
Yg penting isinya.
Salam Ramadhan dr pakcik.

July 1, 2016 at 6:07 PM

Lawanya dear sampul warna hijau tu. Meriah haa tengok! Hehe.

Salam aidilfitri aina. Mohon kemaafan jika ada terkasar bahasa ye. Salam 0 - 0 :)

Bergembira di hari raya šŸ˜ŠšŸ˜

July 1, 2016 at 6:20 PM

Ainaaaa~ nak sampul Petronas tue . Cantik lah. Macam batik . =) hhihi.

Selamat hari raya , maaf zahir batin jugak ye . 0-0 ye .

Ok jumpa masa cerita entry hari raya nanti .

Wishing you have a bless hari raya .

July 2, 2016 at 5:43 AM

banyaknya dapat sampul raya. TM bagi cket je. sobs. btw, cantik-cantik sampul ni. =D Salam aidilfitri sis. maaf zahir dan batin ;)

July 2, 2016 at 7:59 PM

Takkan tunjuk sampul raya je? Ehehe

July 4, 2016 at 11:10 AM

cantik sangat..akk xde dpt sampul raya thn ni. Semua pakai yg tak habis thn lps2

July 4, 2016 at 1:23 PM

Kakzakie Purvit : heheh, alhamdulillah..gitu la kak, sedondon pakai bju nikah aritu =). selamat hari raya kakak!

July 4, 2016 at 1:23 PM

babYpose: selamat hari raya kak BP.! hihi beza =P

July 4, 2016 at 2:33 PM

Mazlan Othman : btul! hehe salam ramadhan n selamat hari raya =)

July 4, 2016 at 2:34 PM

Siqah Hussin: Mcm corak batik kan siqah.. hehe selamat hari raya dear.! salam 0_0 hehe jmpa lpas raya okay.. hati2 dlm perjalanan nanti.

July 4, 2016 at 2:35 PM

nadiah izzaty : Thank you nia! n u too.. selamat hari raya. 0-0 tau! jmpa next entry.. nak baca pengalaman raya nia =)

July 4, 2016 at 2:36 PM

nadhie wueen: sis pun dpt sikit. husband je dpt byk hehehe.. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin ye dear =)

July 4, 2016 at 2:36 PM

Azlinda Azman : Ni nasib baik free kak.. hehe klu tak aina pun korek yg lps2 hehe

July 4, 2016 at 9:00 PM

Bestnya sampai beso dpt duit rayaa

July 9, 2016 at 8:15 PM

aina keja petronas ke?? omg bestnye..

btw selamat hari raya maaf zahir batin aina

July 9, 2016 at 10:41 PM

cantiknya sampul... tapi budak2 suka duit je. sampul dibuang hahaha

July 13, 2016 at 2:03 AM

Okay lah tuu hihi. Kita langsung takde dapat sampul raya tahun ni hahaha. Dok recylce jelaa. Ehh Selamat Hari Raya! :D

July 13, 2016 at 3:57 PM

Cantiknya sampul raya petronas.
Nak minta 1 boleh untuk koleksi..hehehee

July 13, 2016 at 4:31 PM

Sejak dah tak kerja ni mak mmg harap duit laki je nak bagi duit Raya kat anak buah Aina hihi...

July 13, 2016 at 4:32 PM

Sejak dah tak kerja ni mak mmg harap duit laki je nak bagi duit Raya kat anak buah Aina hihi...

July 13, 2016 at 4:47 PM

cantik sampul tu :)

Standard chartered cantik gak..Adam ada dapat 1..hehe..
Saya ngan husband thun ni kongsi duit raya..huhu..sorang je bagi ..kira wakillah, tak dua2 bg..harap2 takde yg terasa..risau gak

July 14, 2016 at 1:39 PM

nini : haha tu laa tp malu la jugak. Tp rezeki kann jgn tolak =)

July 14, 2016 at 1:40 PM

zaitie hasnan : Selamat hari raya maaf zahir batin dear.. =)
Aah yunk.. hehe. setahun jagung baru..

July 14, 2016 at 1:41 PM

Aisya ģ‚¬źµ¬ė¼ : betul! haha rugi je kan sampul cecantik last2 kena buang. hehehe .. =)

July 14, 2016 at 1:41 PM

Nadratul Syazwana : Selamat hari raya dear! Xpe recycle je yunk.. =) ada jgak utk di beri. hehe kita klu xde sampul bru, recycle jugak =)

July 14, 2016 at 1:43 PM

Myra Jay : Boleh dear..=) kita blh bg sepaket. =)

July 14, 2016 at 1:43 PM

hainom OKje : ok la tu makkk.. one day aina pn mcm mak jugak nanti! hihi

July 14, 2016 at 1:45 PM

Yana Libra : SA cntik kan! =) Xpe YL, pemberian seikhlas hati.. hehe dpt bagi tu alhamdulillah da., rezeki diorg =)

July 25, 2016 at 4:13 PM

Akak punya sampul raya selalunya shopping mall beri. Hahaha. Company memang takda sampul rayalah dah raya pun mereka tak tahu!

Dulu akak pun macam tu, kalau besar sikit dapat lebih tapi dek kerana dah sampai level cucu-cucu sedara dah ni, tak boleh jadilah... makin membiak pulak keturunan! Kita beri sama rata ajelah, habis cerita!

Post a Comment